24 mrt 2016

Vernieuwde showtuin

Zoals ieder jaar is ook dit jaar onze showtuin weer geheel vernieuwd. Een aantal verouderde producten zijn uit de showtuin verwijderd. Hiervoor in de plaats zijn producten gekomen die op dit moment de toon zetten in de wereld van de sierbestrating.
Zowel op het gebied van de betontegels als op het gebied van keramiek zijn er weer een aantal interessante ontwikkelingen. Voor zover mogelijk hebben wij deze producten in onze showtuin proberen te verwerken.

Keramiek

In de wereld van de keramische tegels is er ook weer het een en ander veranderd. De keramische tegels van destijds zijn al lang ingehaald door de ontwikkelingen van nu. Naast de keramische tegels met de strakke kanten komen er nu steeds meer soorten waarvan de zijkanten verouderd ogen. Hierdoor \zijn deze tegels, op het oog, nauwelijks van een natuursteen tegel te onderscheiden. Deze keramische tegels hebben dus de unieke uitstraling van een natuursteen tegel. Dit gecombineerd met de excellente eigenschappen die keramiek ons biedt, (anti-slip, krasvast en slijtvast) worden deze tegels steeds vaker een perfecte match voor uw terras of tuin. In onze showtuin hebben dan ook een groot aantal vlakken met natuursteen plaats moeten maken voor hun keramische tegenhangers.

Beton

In de betonnen sierbestrating is er al jaren een enorme ontwikkeling te zien. De betonproducten worden steeds beter. De betontegels met een deklaag worden voorzien van steeds betere natuurlijke granulaten. Ook wordt de impregnering telkens verbeterd waardoor uw terras steeds langer mooi blijft. Het gebruik van deze natuurlijke granulaten in combinatie met de enkele of dubbele impregnering maakt van deze luxe betontegels tegels met een kwaliteit die u zal verbazen. Wij hebben een aantal soorten in onze showtuin verwerkt en een tal van producten liggen in de rekken.
Ook in de showtuin nieuw te vinden zijn de Courtstones. Deze Courtstones combineren het natuurlijke uitzicht van authentieke kasseien met het legcomfort van een klinker. Hierin is een brede keuze qua kleur en formaten.

Naast de betontegels zult u zich ook verbazen over het aantal verschillende soorten betonnen stapelblokken. Ook hierin is het assortiment weer uitgebreid en aangepast op de wensen van de klant en de vraag van de markt van dit moment.

 

Keramische tegels dienen op een andere manier verwerkt te worden dan de betontegels. Deze manier van leggen kost vaak wat extra tijd en moeite. Daarom gaan er steeds meer producten over op de combinatie beton en keramiek. Deze keramische tegels met een betonnen voet zijn dus te verwerken als beton tegels maar hebben de ideale eigenschappen van keramische tegels!

 

Showtuin

In onze showtuin zijn een groot aantal producten verwerkt. U bent van harte welkom om de tegels in onze showtuin te komen bekijken en te ervaren. Een bestrating is tenslotte niet iets dat zomaar vanuit de luie stoel uitgezocht kan worden!

 

Een greep uit ons assortiment: