• 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 30 jaar service en kwaliteit

Split

Split ontstaat door het breken van rotsen en brokken steen te breken dit wordt vervolgens vermaalt en uitgezeefd tot verschillende maten steentjes.
Siersplit is verkrijgbaar tot een diameter van 32 mm. Grotere maten worden keien genoemd. De maat is afhankelijk van hoe het gebruikt gaat worden. Als het veel belopen gaat worden is het misschien verstandig om een iets kleier formaat te kiezen, dit loopt namelijk makkelijker. Is het alleen voor de sier, bijvoorbeeld een strookje langs uw sierbestrating, dan kunt u gerust een groter formaat kiezen.
Voor gebruik op een oprit is het aan te raden om er zogenoemde grindplaten onder te leggen. Hierdoor wordt het draagvermogen vergroot en spoorvorming voorkomen. Wij kunnen split los gestort, in big bag of in zakken van 25 kg leveren.
Hier ziet u een aantal voorbeelden van de soorten die wij in onze showtuin verwerkt hebben. Dit is echter niet ons gehele assortiment. Indien u een andere soort of formaat split wenst kunnen wij dit in de meeste gevallen ook voor u leveren. Voor vragen bel met 0318 653410 of vul ons contactformulier in.

Toont alle 6 resultaten

Bezoek onze showtuin