• 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 30 jaar service en kwaliteit

In-lite systeem - 12 Volt

In-lite buitenverlichting is een 12 volt systeem. Deze verlichting is hierdoor gebruiksvriendelijk zelf aan te sluiten en ontzettend veilig. Hier is een slechts een transformator en een 12 volt kabel nodig. De transformator doe je in het stopcontact en vanaf de transformator naar de verlichting ligt de 12 volt kabel.
Dankzij een lichtsensor gaat de verlichting automatisch aan als het donker wordt. Door middel van een timer kun je de tijd instellen dat de verlichting moet blijven branden. De 12 Volt laagspanningskabel geleidt de stroom en zorgt ervoor dat de verlichting gaat branden.
Belangrijk is om er voor te zorgen dat de transformator voldoende vermogen (watt) heeft voor alle verlichting je lichtplan. Het beste kunt u de transformator tot 90% belasten. Houd daarnaast bij het kiezen van de 12 volt kabel rekening met de maximale afstand die je ermee kunt afleggen. Er zijn twee kabel diktes verkrijgbaar. Voor een uitgebreide toelichting op ons systeem mag u altijd even bij ons langs komen om alles te bekijken.

Toont alle 12 resultaten

Bezoek onze showtuin