Van Harn bestratingsmaterialen is geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Uiteraard hanteren wij de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het corona virus. Lees meer.
  • 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 25 jaar service en kwaliteit

Showtuin

14000 m2 opslag en showtuin

14.000m2 Bedrijfsterrein

Op ons bedrijfsterrein van ruim 14.000 m2 hebben wij enorm veel materialen op voorraad. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om tegels of klinkers groot in te kopen en kunnen deze dus ook snel leveren.
Een ander voordeel van groot inkopen is dat dit enorm kan schelen in de prijs. Ook is op dit terrein een grote, inspirerende showtuin ingericht. In deze showtuin hebben wij zoveel mogelijk soorten en kleuren tegels en klinkers verwerkt. Ook is hier tuinverlichting, muurblokken en decoratiemateriaal te bekijken. Hier kunt u de verschillende materialen met elkaar vergelijken en combineren.

Gebakken en Keramiek

Gebakken en Keramiek

De beste materialen voor uw tuin, terras of bestrating zijn nog steeds gebakken klinkers en keramische tegels. Deze materialen blijven mooi en gaan een leven lang mee. Door te kiezen voor deze natuurlijke producten verzekerd u zich van een blijvend mooie tuin. Doordat zowel gebakken klinkers als keramische tegels gemaakt zijn van klei, worden deze in de loop van de tijd niet lichter of lelijk. Bovendien is, bij de juiste wijze van aanleg, het zeer eenvoudig deze sierbestrating te onderhouden.
Graag vertellen wij u hierover meer in onze showtuin.

keien en verlichting

Tuinverlichting en Keien

Zowel overdag als in de avond kunnen decoratieve materialen uw tuin een extra dimensie meegeven. Tegenwoordig zien wij dat er vaak gekozen wordt voor zwerfkeien, (kastanje)houten palen of ander natuurlijk materiaal als natuurlijke decoratie.
Voor in de avond is het een echte meerwaarde om uw tuin met tuinverlichting te verlichten. Deze verlichting zorgt er voor dat ook in de avond van een tuin gebruik gemaakt kan worden.
Wij hebben altijd een grote voorraad keien en tuinverlichting beschikbaar. Ook hebben wij voor de in-lite verlichting een speciale ruimte ingericht in onze showtuin.

Scherpe prijzen

Uitgebreid assortiment

14000m2 bedrijfsterrein

Vele soorten keien en zwerfkeien

25 jaar service en kwaliteit

Specialist in gebakken sierbestrating

Onze showtuin

Bezoek onze showtuin

In onze showtuin hebben wij allerlei soorten sierbestrating voor u verwerkt. Wij geven u graag advies.

Bekijk ons aanbod online

Klinkers

Tuintegels

Zwerfkeien

Tuinverlichting

Stapelblokken