Van Harn bestratingsmaterialen is geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Uiteraard hanteren wij de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het corona virus. Lees meer.
  • 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 25 jaar service en kwaliteit
Hoveniers Sierbestrating

Hoveniers

Welkom professionals!

Hovenier, stratenmaker of ontwerper? Als vakman werkt u alleen met de beste kwaliteit. Ook uw klanten verwachten niet minder. Bovendien verbindt u uw naam aan de producten die u gebruikt. Van Harn snapt dat als geen ander. Daarom werken we graag met u samen om die optimale kwaliteit te leveren. Wij zijn top-dealer van verschillende fabrikanten, waaronder MBI en REDSUN.

Showtuin
Dat doen we niet alleen door hoogwaardige materialen te leveren, zoals nieuwe en antieke sierbestrating, beton, natuursteen, keramiek, split, grind, waterpartijen en andere tuindecoratie. We helpen u ook uw klanten optimaal te bedienen. Zo kunt u met hen altijd terecht in onze showtuin. Op een rustig plekje bespreekt u uw plannen en de voorbeelden liggen om u heen. En als u wilt, springt een van onze verkopers bij om uitleg of advies te geven over producten en materialen.

Projecten
Heeft u een groter project? Ook dan werken we graag met u samen en denken meteen mee over levering en logistiek. Samen zorgen we dan voor een perfect eindresultaat: een prachtige tuin die vanzelf voor meer nieuwe klanten zorgt!


Ook voor particulieren!

Van Harn levert natuurlijk ook aan particulieren. Sterker nog, we helpen u graag bij het vinden van een stratenmaker of hovenier.