• 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 30 jaar service en kwaliteit
Van harn showtuin over ons

Hoveniers

Welkom professionals!

Hovenier, stratenmaker of ontwerper? Als vakman werkt u alleen met de beste kwaliteit. Ook uw klanten verwachten niet minder. Bovendien verbindt u uw naam aan de producten die u gebruikt. Van Harn snapt dat als geen ander. Daarom werken we graag met u samen om die optimale kwaliteit te leveren. Wij zijn top-dealer van verschillende fabrikanten, waaronder MBI en REDSUN.

Showtuin
Dat doen we niet alleen door hoogwaardige materialen te leveren, zoals nieuwe en antieke sierbestrating, zwerfkeien, beton, natuursteen, keramiek, split/ grind, waterpartijen en andere tuindecoratie. We helpen u ook uw klanten optimaal te bedienen. Zo kunt u met hen altijd terecht in onze showtuin. Op een rustig plekje bespreekt u uw plannen en de voorbeelden liggen om u heen. En als u wilt, springt een van onze verkopers bij om uitleg of advies te geven over producten en materialen.

Projecten
Heeft u een groter project? Ook dan werken we graag met u samen en denken meteen mee over levering en logistiek. Samen zorgen we dan voor een perfect eindresultaat: een prachtige tuin die vanzelf voor meer nieuwe klanten zorgt!


Ook voor particulieren!

Van Harn levert natuurlijk ook aan particulieren. Sterker nog, we helpen u graag bij het vinden van een stratenmaker of hovenier.


Bezoek onze showtuin