15 sep 2020

Ace Flat Grey – in-lite special edition

Nieuw verkrijgbaar in het in-lite assortiment is de serie ACE Flat Grey. Dit is de eerste Special Edition serie van in-lite.
Deze Flat Grey serie worden standaard geleverd met een SHUTTER. Door het gebruik van deze SHUTTER zijn de licht lijnen aan te passen. De Flat Grey is verkrijgbaar als:
ACE Flat Grey
ACE HIGH Flat Grey
ACE DOWN Flat Grey
ACE UP-DOWN Flat Grey
ACE DOWN Flat Grey 100-230V
ACE UP-DOWN Flat Grey 100-230V

 

ACE (HIGH) Flat Grey

De ACE Flat Grey en de ACE HIGH Flat Grey hebben een kantelbare lichtbron die aan 2 kanten een verspreid licht naar beneden af kan geven. Ook kan deze één kant op worden gericht en zo een lichtbundel over de ondergrond laten schijnen. Dit armatuur kan langs looppaden, opritten en borders worden geïnstalleerd. De lichtbron is 66 graden kantelbaar.

ACE (HIIGH) Flat Grey
ACE (UP)-DOWN Flat Grey

ACE (UP)-DOWN Flat Grey

De ACE wand armatuur is verkrijgbaar in een DOWN en een UP-DOWN versie. De ACE DOWN geeft een sfeervol neerwaarts gerichte lichtbundel. De ACE UP-DOWN geeft een lichtstraal naar boven en naar beneden. Deze Armaturen zijn perfect voor het plaatsen aan schuttingen, hekken, muren en pergola’s.
De lichtbundels van de lampen zijn aan te passen door middel van de standaard meegeleverde SHUTTER.

ACE (UP)-DOWN Flat Grey 100-230V

Deze 100-230 Volt variant van de ACE (UP)-DOWN Flat Grey is ontwikkeld voor een vaste aansluiting op een gevel of schutting. Deze variant van de ACE is dimbaar dankzij de dimbare LED driver voor 100-230V LED dimmers. Ook zijn deze armaturen voorzien van een SHUTTER waarmee de lichtbundel naar de gewenste situatie aangepast kan worden.

ACE (UP)-DOWN Flat Grey 100-230V

Flat Grey “The most colorful Grey”

Laat de kleuren in de tuin tot weer tot leven komen met de in-lite tuinverlichting. Deze prachtige hoogglans grijze kleur Flat Grey is heel stijlvol toe te passen op gestucte wanden of muren, naast een lichte keramische tegel of tussen het groen van planten en hagen.
Het volledige assortiment van in-lite tuinverlichting is bij ons verkrijgbaar. Ook is de ACE Flat Grey serie te bekijken bij ons in de showroom.