25 sep 2020

SWAY en SWAY LOW in-lite Tuinverlichting

Binnenkort komt er een geheel nieuwe productlijn van in-lite tuinverlichting. Deze elegante staande verlichting krijgt de naam SWAY en is verkrijgbaar in twee kleuren, Black en Pearl Grey.
Dit is een onopvallend armatuur. Deze geeft rondom egaal warm licht af. Door gebruik van de juiste materialen geeft dit een perfect diffuus lichtbeeld. Dankzij gebruik van sterke lichte materialen bewegen deze armaturen subtiel mee in de wind. Deze unieke in-lite lichtoplossing is zo volledig in harmonie met de natuur!

Eén met de natuur

De SWAY serie is zo ontwikkeld dat deze één geheel met de tuin kan vormen. Deze staande armaturen hoeven dus niet op te vallen. Het licht effect van deze tuinverlichting stond voorop bij het gehele ontwerpproces. Daarnaast werd er goed gekeken naar het gebruik van ronde vloeiende lijnen. Deze natuurlijke lijnen zorgen ervoor dat dit armatuur perfect samenvalt met het groen in de tuin. Deze unieke verlichting heeft zo een elegante, vriendelijke uitstraling die past in ieder ontwerp.

SWAY in border

Meegolven in de wind

De staander van de SWAY is bewust zo dun mogelijk gehouden. Deze slanke vorm zorgt ervoor dat deze zo min mogelijk opvalt tussen hoge grassen of andere beplanting. Ieder SWAY Armatuur wordt gecombineerd met een TUBE staander.. Deze TUBE staanders zijn verkrijgbaar in 100 cm hoog en in 60 cm hoog. Voor de SWAY LOW is een staander van 60 cm van toepassing.
Het bijzondere aan de TUBE staanders is dat deze zeer buigzaam zijn. Hierdoor golft het armatuur mooi mee met de wind en ontstaat er een prachtig schouwspel op planten, bestarating of vlonder.

Op de toekomst gericht

Deze geheel nieuwe armaturen zijn modulair ontwikkeld. De kop en de poot zijn los van elkaar te bestellen. Hieraan zitten veel voordelen, onder andere voor het milieu en voor toekomstige uitbreidingen in de tuin van de klant. Daarnaast bied dit ook ruimte in het uitbreiden van het assortiment met gebruik van dezelfde onderdelen.
Bij de SWAY zien we twee aparte onderdelen. De SWAY TUBE en de SWAY LIGHT HEAD. Door een geheel nieuwe connector die ontwikkeld is kan de lichtkop zeer eenvoudig op de poot gedraaid worden. Hierdoor wordt de kop tegelijkertijd op het elektrische circuit van de poot aangesloten.
Het vervangen en wisselen van de verschillende lichtkoppen is zo dus heel eenvoudig.

sway compleet

Verwerking van de SWAY tuinverlichting

Het mooiste resultaat zal verkregen worden als er meerdere exemplaren van verschillende hoogtes door elkaar verwerkt worden. Door groepjes kort bij elkaar te plaatsen zal een verbazend lichtspel ontstaan.
Zowel in kleine als grote tuinen zullen deze armaturen in combinatie met andere tuinverlichting prachtig tot zijn recht komen.

Vanaf eind oktober is de verwachting dat de armaturen verkrijgbaar zullen zijn.