26 mrt 2015

Opvallende producten uit het nieuwe assortiment

Elk jaar nemen we ons assortiment onder de loep en vragen we aan onze klanten wat ze graag terug willen zien. Dit heeft geresulteerd dat ons assortiment zich weer heeft verbreedt. De paar opvallende producten uit ons nieuwe assortiment zijn dit jaar boomschors, compost en bemestte grond. Deze producten zijn geselecteerd op kwaliteit. Wij hebben dus prachtige grove dennenschors en voedzame compost. In deze blog leggen we uit wat het is en waarvoor deze producten gebruikt kunnen worden.

Boomschors

Boomschors is afkomstig van de Europese naaldbomen zoals de  grove den, de fijnspar of de Douglas spar. Onze dennenschors is door haar bruine kleur en natuurlijke uitstraling een ideale afdekking voor uw border en een aanwinst voor iedere tuin of speelplaats. Deze dennenschors is op speelplaatsen een prima val demping. Bij een voldoende dikke laag gaat het schors ook onkruid tegen en biedt het bescherming tegen uitdrogen.

Compost

Onze Compost is een product dat wordt verkregen uit natuurlijk tuin en groente afval. Deze Compost kan gemengd worden met bestaande grond voor bemesting. Hierdoor wordt de bodem natuurlijk gevoed en krijgt u een natuurlijk evenwicht. Doordat het de grond luchtiger maakt voert de grond water beter af en kunnen planten beter wortelen. Ook is compost prima geschikt om door de grond te verwerken voordat er gras gezaaid of geplaatst wordt.

Conclusie

De producten om uw tuin in optimale conditie te houden zijn bij ons in Wekerom op voorraad. Deze kunnen afgehaald worden maar ook in big bag geleverd worden.
Voor vragen of advies op maat, bel 0318-653410.

 

Een greep uit ons assortiment: