08 dec 2017

In-lite tuinverlichting – Nieuwe producten

Nieuwe producten van in-lite

Al weer 18 jaar geleden bracht in-lite het eerste armatuur op de markt. Nadien zijn er tal van producten gevolgd. Volgend jaar komt in-lite opnieuw met een 4-tal bijzondere nieuwe armaturen. Dit betreft de EVO, BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK en de MINI SCOPE CEILING.

evo_dark_evo_low_dark_4

EVO productlijn

De meest in het oog springende nieuwe productlijn is ongetwijfeld de EVO in-lite tuinverlichting. Alle producten in deze lijn hebben een strakke vorm en zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting. Ook is het armatuur voorzien van een zogenoemde ‘diamond cut’ lens. Deze lens zorgt voor een mooie egale spreiding van het licht.
De EVO lijn is ontzettend breed opgezet. Deze tuinverlichting is verkrijgbaar in een staande-, wand-, geïntegreerd- en een opbouw armatuur. Door middel van deze brede lijn is dit product toe te passen in vrijwel alle situaties. Bijvoorbeeld onder traptreden, langs paden, op wanden en in de grond.

BIG CUBID DARK

Naast de kleine CUBID wandarmaturen komt er een grote BIG CUBID DARK bij. Dit kubusvormige armatuur is een grote versie van de CUBID. Waar de CUBID met een lichtbereik van 1 meter echt voor de sfeerverlichting bedoeld is, heeft de BIG CUBID DARK een lichtbereik van circa 3 meter. Hierdoor is deze lamp perfect voor het gebruik op hogere schuttingen of tuinwanden waarbij het licht tot de grond moet reiken.

BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK MINI SCOPE CEILING

WEDGE SLIM DARK

Ook de WEDGE lijn wordt uitgebreid met de WEDGE SLIM DARK.Dit armatuur heeft een mooie slanke vorm met een brede lichtval. Hierdoor is dit armatuur bij uitstek geschikt om te gebruiken als oriëntatie- of lijnverlichting. Dit kan bijvoorbeeld op een afscheiding, bij een pad of oprit.

MINI SCOPE CEILING

Deze MINI SCOPE CEILING is een bijzonder product op zich. Dit armatuur is geschikt voor montage op een horizontaal oppervlak. Hierbij valt te denken aan plafonds, balken en dergelijke. Daardoor hoort dit product niet thuis in een van de bekende in-lite productgroepen (INTEGRATED, SOLITAIRY, WALL of SPOT). Voor deze MINI SCOPE CEILING is dus een nieuwe productgroep gelanceerd. Dit is de productgroep SURFACE (opbouwlamp).
Deze MINI SCOPE CEILING is perfect om te installeren in bijvoorbeeld een tuinhuis, pergola of onder een overkapping. Omdat de MINI SCOPE nogal een felle lichtbron heeft wordt bij deze MINI SCOPE CEILING standaard een kapje (de KILLFLASH) meegeleverd. Dit kapje zorgt voor een diffuus licht waardoor de lamp niet verblind. mini scope ceiling duo afbeelding

 

De verwachting is dat de EVO productlijn eind februari verkrijgbaar is.
De BIG CUBID DARK, WEDGE SLIM DARK en de MINI SCOPE CEILING is naar rond eind maart beschikbaar.

Bekijk alle producten van in-lite tuinverlichting.

 

Een greep uit ons assortiment: