MBI de Steenmeesters

MBI bestrating

MBI de Steenmeesters noemt het deze fabrikant van (sier)bestrating zichzelf. Dit doen ze niet voor niets. Al jarenlang zet MBI zich in voor een mooie leefomgeving. Hierin staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Van Harn herkent zich volledig in dit streven. Daarom kunt u bij ons ook het gehele MBI assortiment bestellen. Ook hebben wij veel MBI producten in onze showtuin verwerkt.

MBI stenen en MBI tegels

GeoSteen

MBI is de ontwerper van de betonnen tegel met een hoogwaardige toplaag. Deze toplaag bestaat uit onder andere natuurlijke (en dus kleurvaste) materialen. In dit Geosteen assortiment is een ruime keuze aan kleur, structuur en maten. Hierdoor is er altijd een tegel te vinden die precies bij uw tuin past.

GeoProArte

De GeoProArte tegel is een oersterke betonnen tuintegel. Deze tegel is voorzien van een hoogwaardige digitale toplaag.
Met deze serie zet MBI in op Design en kwaliteit. Door de Protection Plus factor 90 beschermlaag is het mooie design zo goed mogelijk beschermd tegen de weersinvloeden. Ook is uw terras hierdoor eenvoudiger schoon te houden.

GeoCeramica

Een andere innovatie van MBI is de GeoCeramica tegel. De keramische tegels met betonnen onderlaag combineert hiermee het beste van twee werelden. Een keramische tegel met hoogwaardige eigenschappen zoals kleurvast en krasvast, minder snel groene aanslag, voorzien van antislip is bevestigd op een betonnen drager.
Deze betonnen drager bestaat uit een unieke waterdoorlatende ondergrond. Deze twee materialen zijn met elkaar verbonden door middel van een Aquaferm pasta. Door een reactie met water gaat deze speciale pasta gaat een verbinding aan tussen de onderlaag en de keramische tegel.

Keramiek 2 cm dik

Naast de GeoCeramica heeft MBI ook een breed assortiment aan dunne (2 cm) keramische tegels. De tegels komen uit tel van landen zoals: Italie, Spanje en de Verenigde Arabische Emiraten.
In het assortiment keramische tegels is een enorme keuze aan kleuren, texturen en maten.

BasicSteen

De BasicSteen van MBI is, zoals de naam al aangeeft, de basis van de collectie. Dit betreft kwalitatief prima tegels. Deze tegels zijn met de nieuwste technieken geproduceerd en voorzien van hoge kwaliteit grondstoffen. Deze tegels zijn laag geprijsd in vergelijk met de vorige series.

MBI bestrating in showtuin Van Harn

Bent u benieuwd geworden naar een van de bovenstaande soorten tegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Hier leggen wij de verschillen graag nogmaals voor u uit en bekijken welke tegels het beste past in uw situatie.

 

 

Lees meer over MBI de Steenmeesters