RedSun Beton en Keramiek

RedSun bestrating

Het Familiebedrijf REDSUN is in 1985 al opgericht. REDSUN is gestart met de in en verkoop van natuursteen. In 2001 heeft REDSUN de eerste betonproductiefabriek geopend. Hierna zijn er verschillende andere fabrieken bij gebouwd. In deze moderne fabrieken worden verschillende soorten betonproducten voor zowel de sierbestrating als voor de projectbestrating geproduceerd.

Redsun sierbestrating

Het assortiment sierbestrating van REDSUN is zeer uitgebreid. Hierin kennen zijn een aantal verschillende series. Dit zijn onder andere de Smartton, Eliton, Premiton en Tumbelton.
Naast deze betonnen tuintegels heeft REDSUN ook keramische tegels en natuursteen in haar assortiment. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in 2 cm en in een 4 cm dikke serie met een betonnen voet, de CeraSun.
Doordat REDSUN al jaren een vaste partner is in de Natuursteen branche kunnen zij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen leveren.

CeraSun

De CeraSun tegel van REDSUN is een unieke combinatie van een dunne keramische tegel en een 3 cm dikke betontegel. Deze zijn met een enorm sterk hechtmiddel aan elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat er een tegel die eenvoudig te verwerken is en toch de eigenschappen heeft van een keramische tegel.
Naast de CeraSun tegels heeft REDSUN een breed assortiment aan keramische tegels van 2 cm dik.

Smartton

De Smartton sierbestrating is een hoogwaardig soort tegel. Deze tegels hebben een geborstelde, geïmpregneerde deklaag en is met roterende borstels bewerkt. Hierdoor wordt de kleur van de tegel versterkt en voelt het oppervlak zacht aan.
In deze Smartton serie zijn verschillende afwerkingen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Eliton

De Eliton sierbestrating is vergelijkbaar met de Smartton serie. Het verschil tussen deze soorten terrastegels is dat bij de productie van de Eliton tegels gebruik wordt gemaakt van echte natuursteen granulaat. Door deze toevoeging wordt de kleur-vastheid van deze tegels vergroot.

Premiton

Premiton tegels vormen de basis van het REDSUN sierbestrating assortiment. Deze Premiton tegels worden met dezelfde grondstoffen als de smartton tegels geproduceerd. Het verschil is echter dat deze niet de hoogwaardige nabehandeling krijgen die de Smartton serie wel heeft. Daardoor voelen deze tegels mindel zacht en soepel aan en hebben ze meer onderhoud nodig.

Tumbelton

Naast de deklaagstenen heeft REDSUN ook een serie stenen die vallen onder de categorie trommelstenen. Deze Tumbelton tegels ogen nostalgisch en verouderd.

Showtuin Van Harn

Bent u benieuwd geworden naar een van de bovenstaande soorten tegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Hier leggen wij de verschillen graag nogmaals voor u uit en bekijken welke tegels het beste past in uw situatie

 

 

Lees meer over RedSun Bestrating