Van Harn bestratingsmaterialen is geopend volgens de gebruikelijke openingstijden. Uiteraard hanteren wij de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het corona virus. Lees meer.
  • 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 25 jaar service en kwaliteit

Stapelblokken Natuursteen

Stapelblokken Natuursteen zijn in combinatie met sierbestrating een absolute meerwaarde. Deze blokken zijn vaak kleurvast en erg onderhoudsvriendelijk. Deze natuurstenen stapelblokken zijn in veel bewerkingen verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan gezoet, gekapt of gebrand.
Er zijn verschillende soorten natuurstenen stapelblokken te koop. bijvoorbeeld Basalt, Hardsteen, Graniet, Zandsteen of Tufa blokken ook wel Tufsteen genoemd. Iedere soort natuursteen blok heeft andere eigenschappen. Bij ons in de showtuin zijn een aantal soorten van deze stapelblokken verwerkt.
Ook ziet u hier een stapelblok van gebakken klei. Deze blokken houden net als de natuursteen blokken mooi hun kleur. hierdoor is dit een product waar u erg lang van kunt genieten.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via 0318-653410 of bezoek onze showroom voor advies op maat.

Toont alle 2 resultaten