vtwonen

Vtwonen Buitentegels

vtwonen tegels maakt jouw buitenruimte een bijzondere plek om in te leven. Door deze prachtige terrastegels wordt het terras eigenlijk een verlegde van jouw woning. De vtwonen buitentegels serie is verkrijgbaar in verschillende soorten. Dit zijn de DUOSTONE UNI, DUOSTONE DESSIN en de SOLOSTONE tegels. Al deze tegels zijn ideaal voor buitengebruik. Ze zijn krasvast, makkelijk in het onderhoud, vlek- en vorstbestendig en ontzettend duurzaam. Deze keramische tegels zijn voorzien van de mooiste (natuurlijke) kleuren en prachtige motieven.

DUOSTONE

DUOSTONE tegels zijn een unieke combinatie van keramiek en SERAFOAM. De 1 cm dikke keramische tegels zitten verlijmd op een speciale onderlaag. Deze SERAFOAM onderlaag is gemaakt van gerecycled materiaal. Dit is een lichtgewicht gaskeramiek. Hierdoor zijn de tegels een stuk lichter dan de betontegels met dezelfde dikte. Toch kunnen deze tegels gewoon op het zand verwerkt worden.

In de DUOSTONE UNI serie zijn tegels met een natuurlijke kleur te vinden, Bijvoorbeeld een belgisch hardteen, een basaltkleur en andere mooie kleuren. In de DUOSTONE DESSIN serie zijn in dezelfde kleuren tegels verkrijgbaar voorzien van motief. Doordat de basiskleur hetzelfde is sluiten deze tegels volledig bij elkaar aan. Hierdoor krijgt u de mooiste combinaties. Bij ons in de showtuin zijn verschillende combinaties te bekijken.

SOLOSTONE

De SOLOSTONE collectie van vtwonen is erg breed. In dit assortiment wordt ieder jaar weer gezocht naar unieke kleuren en mooie designs.
Solostone tegels zijn vaak ca. 2 cm dik. Door de beperkte dikte van de tegel is het noodzakelijk om de ondergrond hierop aan te passen. Dit is niet nodig bij DUOSTONE serie.

Vtwonen buitentegels in de showtuin

In onze showtuin hebben wij verschillende soorten DUOSTONE tegels verwerkt. Ook SOLOSTONE keramische tegels zijn bij ons te bekijken. Graag geven wij u hier advies over de tegels.

Lees meer over vtwonen Buitentegels