SealEco

SealEco is een internationaal bedrijf die EPDM folie fabriceert. SealEco is onderdeel van de wereldwijde ‘Nordic Waterproofing group’. Dit is een organisatie die verspreidt zit over een tiental landen, met meer dan 1000 werknemers.

Producten van SealEco

SealEco is een producent van onder andere EPDM producten. Hierin zijn nog ongeveer tien verschillende soorten folie die allemaal gebruikt worden op een verschillende manier. Vooral worden deze voor daken gebruikt, maar ook voor vijvers of privé zwembaden. In theorie kan het gebruikt worden om de meeste dingen waterdicht te maken.

Onze EPDM

Wij verkopen ‘ElastoSeal’ wat een vorm van EPDM folie is. ElastoSeal EPDM beschikt over een bepaald aantal unieke eigenschappen. Dit folie is erg duurzaam en levert een uitstekende weerstand tegen chemicaliën. Ook is het uitermate goed bestand tegen mechanische belastingen in de bodem. ElastoSeal is geschikt voor waterpartijen in tuinen en parken, aquatische ecosystemen, industriële toepassingen, landbouw, burgerlijke bouwkunde en infrastructuurwerken.

Bekijk alle producten van SealEco Lees meer over SealEco