Michel Oprey & Beisterveld

Dij Michel Oprey & Beisterveld vindt u een prachtige selectie natuursteen en keramiek. Zowel voor buiten als voor binnen. Van over de hele wereld wordt het mooiste materiaal uitgezocht. Op twee plaatsen in Nederland is dit uitgebreide assortiment te bekijken. Dit is in Vianen en in Echt. Hier staan de specialisten voor u klaar. MO&B levert zijn collectie uitsluitend via zijn dealers, waaronder Van Harn. De producten die bij deze leverancier uitgezocht worden kunnen dus bij ons besteld worden.

Kwaliteit

Michel Oprey & Beisterveld is kwalitatief toonaangevend in de markt. Zij werken uitsluitend met toeleveranciers die werken met een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan er overal ter wereld de kwaliteitscontrole plaatsvinden. Ook wordt er uitsluitend samengewerkt met dealers die deze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Hierdoor mag u erop vertrouwen dat een kwalitatief goed en verantwoord geleverd wordt.

Natuursteen

Michel Oprey & Beisterveld levert een groot assortiment aan Natuursteen.
Traptreden, tegels, banden en stapelblokken zijn er verkrijgbaar in allerlei soorten natuursteen. Zo leveren zij Hardsteen, Basalt, Graniet, Marmer, Travertin, Leisteen enzovoort. Hierin zijn verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Graag laten zij in de showroom in Vianen of Echt zien wat er verkrijgbaar is.

Keramiek

Ook in het assortiment keramische tegels is er veel mogelijk. Zo zijn er tegels van 1 cm (voor binnen vloeren) en 2 cm dik (voor buiten) verkrijgbaar. Daarnaast hebben zij tegels van 4cm dik. Deze tegels zijn voorzien van een onderlaag van beton. Hierdoor zijn deze tegels makkelijker verwerkbaar dan de 2 cm dikke tegels. De hele collectie keramische tegels is te zien in de showroom van Michel Oprey & Beisterveld te Vianen of Echt.

Lees meer over Michel oprey & Beisterveld