Klijn Natuursteen

Klijn Natuursteen

KlLIJN: ‘GROOT’ IN NATUURSTEEN & KERAMISCHE TEGELS
VOOR ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR

Klijn is een leverancier die gespecialiseerd is in natuursteen en keramiek. Zij leveren uitsluitend producten van duurzame kwaliteit.

Klijn Natuursteen

De mensen van Klijn zijn specialist op het gebied van natuursteen. Zij zoeken van over de hele wereld de mooiste en meest duurzame soorten natuursteen voor u uit.

Klijn Keramiek

Omdat de laatste jaren de keramische tegels qua kwaliteit en duurzaamheid niet onder doen voor natuursteen, heeft Klijn zich ook daarin gespecialiseerd. Zo zijn zij exclusief importeur van het merk “KRONOS”. Naast het merk “KRONOS” importeren zij verschillende andere hoogwaardige keramiektegels.

CERA-TECNICA 4.0

Naast het 2 cm dikke assortiment heeft Klijn ook een serie tegels die 4 cm dik zijn. Deze tegels zijn onderscheidend in zowel de opbouw van de tegel als in de selectie van tegels die gebruikt zijn.
Deze 4 cm dikke tegels bestaan uit 1 cm keramiek en 3 cm beton. Hierdoor zijn deze tegels eenvoudiger te verwerken dan de 2 cm dikke tegels.

Showtuin

Veel producten van Klijn zijn verwerkt in onze showtuin. Hier kunt u zich laten informeren over alle tuinproducten van Klijn. Ook zijn hier de CERA-TECNICA tegels te bekijken.

Lees meer over Klijn Natuursteen