Excluton

Excluton sierbestrating

Excluton is al 45 jaar een modern en innovatief familiebedrijf die veel verschillende soorten beton en keramische tegels verkoopt. Daarnaast zijn ze ook leverancier van diversen andere tuinproduct zoals muurelementen en split, grind en zand.

Betontegels

Excluton heeft een ruim assortiment aan betontegels. Deze betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn betaalbaar, gaan erg lang mee en zijn erg makkelijk te verwerken. Betontegels zijn uitermate geschikt als een relatief goedkope optie voor uw tuin.

Keramische tegels

Van keramische tegels heeft Excluton veel keuze. De tegels worden op een geavanceerde manier erg duurzaam geproduceerd. De tegels produceren ze in verschillende maten, onder andere 60×60, 90×90.

Klinkers

Excluton produceert ook klinkers. Dit zijn betonklinkers deze worden geproduceerd in veel verschillende maten en kleuren. Een veelgebruikte maat is de originele Betonklinker 21×10,5 cm. De meest gangbare kleuren zijn grijs of antraciet.

Diversen

Naast deze veel verkochte producten heeft Excluton ook nog diverse andere producten zoals split, grind of zand. Ook zijn ze leverancier van natuursteen tegels en muurelementen. Al deze producten kunnen gevonden worden op de site van Excluton of kijk voor in indicatie op onze website.

Lees meer over Excluton