Dikkenberg Beton

Dikkenberg Beton is een producent van betonproducten die opgericht is in 1966. Het is begonnen als een klein bedrijf dat betonnen roosters produceerde voor omliggende bedrijven. Langzamerhand werd dit assortiment uitgebreid naar diversen betonnen producten, maar het belangrijkste bleef ‘gewoon’ blijven.

Oud Hollandse tegels

In 1986 is Dikkenberg Beton begonnen met het produceren van de beroemde Oud Hollandse tegels. Sindsdien is Dikkenberg zich gaan focussen op Oud Hollandse tegels en heeft het assortiment uitgebreid naar diverse kleuren en maten. Tegenwoordig probeert Dikkenberg nog extra duurzaam te produceren. Het doel is om tegels te produceren met 50% gerecycled materiaal zonder enige uitstraling te verliezen.

Diverse Oud Hollandse producten

Ook verkoopt Dikkenberg Oud Hollandse elementen. Deze hebben dezelfde uitstraling als de tegels en kunnen erg mooi gecombineerd worden in een tuin. Dit zijn bijvoorbeeld traptreden, opsluitbanden, stapelblokken of zitelementen. Wederom zijn al deze producten gemaakt van beton met de Oud Hollandse look.

Bekijk alle producten van Dikkenberg Beton Lees meer over Dikkenberg Beton