• 14000 m2 opslag en showtuin
  • Grootste in oud gebakken
  • Specialist sierbestrating
  • Ruim 30 jaar service en kwaliteit

GeoArdesia MBI betontegel

GeoArdesia betontegels hebben een prachtige leistenen Structuur.

De GeoArdesia betontegel is een tegel met een prachtig leisteen profiel. Door de verschillende motieven in de tegel ontstaat een mooi gevarieerd geheel. Dit zorgt ervoor dat uw een uniek terras heeft met een natuurlijke uitstraling.
Deze tegel is zoals de gehele GeoSteen serie voorzien van een deklaag met veel natuurlijk granulaat. Deze kleurechte toevoeging draagt ertoe bij dat de tegels over langere tijd mooi blijven. De GeoArdesia is afgewerkt met een Protection Plus factor 30 zodat het natuurlijke uiterlijk langer mooi blijft.

In de kleuren: (niet iedere maat is in elke kleur verkrijgbaar)
Cannobio
Marilleva
Milano
Roma
Capri
Venice
Elba
Trapani
Stromboli

Kom gerust een keer langs en neem een kijkje in onze showtuin

Soms zie je een vorm die zo mooi is dat hij inspireert. Aan de basis van de GeoArdesiastaat een prachtig leisteenprofiel. Door de verschillende texturen oppervlakte bewerkingen van deze serie ontstaat een mooie gevarieerde tegel. Dit zorgt ervoor dat uw terras niet alleen natuurlijk maar ook uniek oogt. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort® waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! GeoArdesiais een kwalitatief zeer fraaie en betaalbare serie die alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen combineert.
Afmetingen

50×50 cm, 60×30 cm, 60×60 cm, 80×40 cm, Wildverband

Kleur

Antraciet-Zwart, Bont, Bruin-Zwart, Lichtgrijs-Donkergrijs, Rood-Bruin

Merk

MBI De Steenmeesters

Voordelen van dit product
  • Luxe afwerking
  • Geïmpregneerd
  • Sierbestrating
Hulp nodig?
Bezoek onze showtuin