Rodruza

Rodruza straatstenen

Rodruza is een gebakken stenen leverancier, zij hebben als motto Living bricks. Dit proberen ze op veel fronten waar te maken. Zo zijn de producten die ze maken erg belangrijk, de mensen voor wie ze dat doen natuurlijk nog meer. Een staat baksteen van Rodruza is een middel om de omgeving nog mooier, aansprekender en functioneler te maken. Dankzij de Rodruza staatstenen komen de ideeën en ontwerpen van de tuinarchitecten tot leven en kunnen de klanten genieten van de mooie natuurlijke producten.

Waalformaat, Dikformaat en Keiformaat

De meest gangbare maten bij zijn de waalformaat klinkers, dikformaat klinkers en keiformaat klinkers. Van deze afmetingen worden de meeste stenen gemaakt. Ieder formaat  heeft zijn eigen toepassingen. Daarnaast zijn gebakken klinkers getrommeld en strak verkrijgbaar.

Getrommelde gebakken klinkers

Veel gebakken klinkers worden getrommeld. Deze klinkers worden in een trommel verouderd. Hierdoor krijgen de gebakken klinkers een mooie nostalgische uitstraling.

Strakke gebakken klinkers

Rodruza heeft naast een assortiment getrommelde klinkers ook een breed assortiment strakke klinkers. Deze zijn niet getrommeld en geven het geheel een moderne uitstraling.

Rodruza straatstenen kopen

Wilt u gebakken klinkers van Rodruza kopen? Kom dan eens langs in onze showtuin en bekijk de mogelijkheden.

Lees meer over Rodruza